• Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

February 15, 2018

Българските илюзионисти Венсан Петров и Йордан Белев обраха овациите на публиката на един от най-големите форуми за илюзия и магия в цял свят - "Magic Show" в Амстердам. 

Какво е да си илюзионист и какви са крачките към успеха в това изкуство, нашите двама гости...

January 19, 2018

Българските илюзионисти Венсан Петров и Йордан Белев шашнаха публиката на Amsterdam magic show. Магичният форум, който събира професионалисти от цял свят и се провежда традиционно в Холандия, е много популярен сред гилдията и поклонниците на нейните фокуси.

За фина...

October 28, 2017

Много беше трудно да коментираме, теми които честно да си кажем грам не са ни в компетенцията нито интересите, но с такава блага водеща някак нещата се получиха от сърце. Благодарим на екипа на предаването, че бяха толкова отзивчиви и любезни. Работата ни, като кобри б...

October 28, 2017

Уникално турне, уникална публика, уникално изживяване! Очакванията ни се надминаха стократно. Препълнени клубове, хора жадни да се посмеят и да махнат напрежението от тежката седмица. Съжаляваме за всички хора, които ни писаха, че на са успели да си вземат билети на вр...

October 28, 2017

Какво по- хубаво от това да обиколим малко страната и да покажем на хората нашето изкуство?! Стендъп-а мит ли е в градовете извън столицата и нещо, което всички жадуват? Време е да разберем! В едно сме сигурни, интереса е на лице - абослютно всички билети се разпродадо...

June 1, 2017

Последното шоу от поредицата "Фактуално", преди компилацията "The best от Фактуално" е на път да се случи - кръстихме го - "Facebook откровения". Както се сещате сме го посветили на 
явлениято - Facebook. Ще видите най-вървежните лафове и смешки, пречупени през нашата...

April 27, 2017

Г-н Цветков ни покани в студиото си, за да обсъдим има ли граници хумора и къде са те. Типично в негов стил се опита да ни провокира и хване неподготвени, от което пък излезе страхотно интервю. Успя ли да ни провокира или задачата се оказа трудно вижте в видеото.

ВИДЕО

April 27, 2017

Да направиш забавно интервю с комедианти толкова рано сутирн, се оказва не лека задача за водещите. Как, къде и защо празнуваме нашия трети рожден ден беше темата на дневен ред в "Денят започва с култура" по БНТ. Поканихме ли водещите или забравихме вижте във видеото.

В...

April 27, 2017

С момчетата гостувахме в на нашите приятели от "Преди обед" където им разказахме повече за новия ни комеди формат Фактуално и още нещо. Както винаги смехът не липсваше. Очакваме да им гостуваме отново съвсем скоро.

ВИДЕО

April 27, 2017

 Тази година за водещ на TEDxACSofia 2017 беше поканен Венсан от "Нема К'во". Негова бе честта, да обявява всички присъстващи лектори и техните идеи. Събитието продължи от 10:00 до 16:30 и на него присъстваха 15 лектора.

"Изключително впечатление направи...

Please reload

Нови публикации
Please reload

Архив
Please reload

Последвайте ни
  • Facebook Basic Square

© 2017 nemakvo.bg Всички права запазени

 Стендъп комеди  | България