• Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

April 27, 2017

Г-н Цветков ни покани в студиото си, за да обсъдим има ли граници хумора и къде са те. Типично в негов стил се опита да ни провокира и хване неподготвени, от което пък излезе страхотно интервю. Успя ли да ни провокира или задачата се оказа трудно вижте в видеото.

ВИДЕО

April 27, 2017

Да направиш забавно интервю с комедианти толкова рано сутирн, се оказва не лека задача за водещите. Как, къде и защо празнуваме нашия трети рожден ден беше темата на дневен ред в "Денят започва с култура" по БНТ. Поканихме ли водещите или забравихме вижте във видеото.

В...

April 27, 2017

С момчетата гостувахме в на нашите приятели от "Преди обед" където им разказахме повече за новия ни комеди формат Фактуално и още нещо. Както винаги смехът не липсваше. Очакваме да им гостуваме отново съвсем скоро.

ВИДЕО

April 27, 2017

 Тази година за водещ на TEDxACSofia 2017 беше поканен Венсан от "Нема К'во". Негова бе честта, да обявява всички присъстващи лектори и техните идеи. Събитието продължи от 10:00 до 16:30 и на него присъстваха 15 лектора.

"Изключително впечатление направи...

April 5, 2017

Със Симона Крушкина обсъдихме силата на самоиронията и на какво се смее българина.Споделихме й, в един много интимен разговор, за някои от тънкостите на нашата професия и начина по който ние творим и разсъждаваме. 

Симона: - Задължително ли е да има напрежение на сценат...

April 2, 2017

Заедно с Mr. Jim гостувахме на предаването "Добър ден с БНТ 2" на празника на шегата 1 април, за да разкажем малко повече за нашето изкуство и за предстоящия фестивал "Златна котка" (8 - 9 Април 2017 г. в гр. Габрово), на който имаме честа да бъдем водещи. Докато на Mr...

Please reload

Нови публикации
Please reload

Архив
Please reload

Последвайте ни
  • Facebook Basic Square

© 2017 nemakvo.bg Всички права запазени

 Стендъп комеди  | България