• Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

ЗА НАС - (Код: 547А2)

„Нема к’во Ентъртейнмънт” представлява иновативна комбинация от stand-up комедия и close-up илюзия, обединени в едно атрактивно и забавно шоу. Комедиантите Георги Николов – Жорони и Калин Кирилов засягат фундаментални теми от ежедневието, в които всеки може да се припознае, а илюзионистът Венсан успява да измами човешките сетива, превръщайки обикновените неща в магия.

Момчетата от комедийното трио „Нема К’во” се грижат за развитието на цялостния ентъртейнмънт у нас. Изявяват се като водещи на редица събития – корпоративни партита, рождени дни, тиймбилдинги, сватби и др. Гледат отгоре на нещата и черпят вдъхновение от делничните малки победи и комични несгоди. Вярват в себе си достатъчно, за да те залеят от смях без никакво притеснение, но и далеч не са си повярвали, съдейки по изключително развитото им чувство за самоирония. С две думи, Нема к’во…

​​Калин Кирилов е от Перник, роден през 1989 година. Учи в различни театрални школи и през 2012 година е избран сред финалистите на първото актьорско риалити – „Star Machine”. Продължава развитието си като репортер в „Станция Нова“ по Нова Тв и местен пернишки всекидневник. От 2013 година започва да се занимава професионално с ентъртейнмънт – „stand-up comedy“ и „one-man show“. В същата година се основава и група „Нема К’во“. След кратки роли в няколко филма, през 2015 година участва в сериала - „Играчи“, 1 сезон в ролята на „Мързела”, излъчван по БТВ. В края на 2016 година, участва в новогодишното шоу „Пресечката- Улицата” на Теди Москов. От края на 2017 година е радио- водещ в следобедния блок на Radio FM+, „FM+ следобед с Калин Кирилов” Интересите му са насочени към красотата на света.

Георги Николов - Роден на денят на детето 1987г. в град Левски. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ. Финалист е във формата „Претендентът“, организиран от Шоуто на Слави. Твърди, че е бохем по(д) душа. Всичко за него е хумор. Нещото, което никога не е изпитвал, е срам. Носят се слухове, че работи като ентъртейнър, водещ, комедиант и СЦЕНАрист. Обожава да усмихва хората. Любимата му дума, която завършва на “зъм“ е саркаЗЪМ. Слугува на огромен котарак. Женен е за руската певица Виктория Куприна от Х-фактор 2, която по последни данни все още го търпи. Щастлив!

Венсан Петров – илюзионист и сценарист. Винаги находчив и креативен, той успява да отключи най-силните човешки емоции чрез своето изкуство. „Често комбинирам илюзията с комедия, защото да разсмивам хората ми носи истинско удовлетворение!“ – казва той. Именно тези негови качества го отвеждат и до полуфиналите на реалитито „България търси талант“ (2015 г.), където оставя дълбока следа у зрителите с изключително лиричната си сценична илюзия. През 2016 става носител на приза "Най- добър комедиен номер" на фестивала за илюзия "Златна котка". На същия фестивал през 2017 година е поканен за водещ и помощник- организатор, като става и носител на наградата “3-то място за най- добър сценичен номер”. През Декември 2017 е поканен и участва в Amsterdam Magic Show.  Истинската му сила обаче е в близката илюзия (илюзия с ежедневни предмети) и контакта с хората, твърди самият той.